Categorieën
Nieuws

Bedevaart dag 5

Woensdag 21 augustus

De vijfde bedevaartdag, een dag om te danken en om afscheid te nemen. Dat danken dat verliep vlot; het afscheid nemen, lag wat moeilijker na zo’n mooie vijfdaagse samen onder Maria’s mantel.

De dag begon uitzonderlijk vroeg met om 06.30 uur een misviering voor alle medewerkers; met daarna het ochtendgebed voor de gegadigden. Ondertussen werden de valiezen ingepakt en klaargezet.

Om 10.00 uur vierden we dan met z’n allen onze mooie afscheidsviering met aan het slot het ingetogen afscheidsmoment bij de bron en in de kleine kapel.

Na het middagmaal kwam het eigenlijke moment om persoonlijk afscheid te nemen. Woorden als ’tot volgend jaar’ en ‘jammer dat het gedaan is’ en ‘als ’t God belieft zijn we er terug bij’ waren daarbij schering en inslag.

Dank aan allen om deze bedevaart mee te beleven of digitaal mee te volgen!!

10 reacties op “Bedevaart dag 5”

Chapeau voor alle medewerkers die weer het beste van zichtzelf gegeven hebben. De bedevaarders kunnen weer met een vers pintje bloed – geloof, hoop en veel liefde – de toekomst tegemoed zien!
Hartelijke groet,
Rita

Beter kunnen we het ‘iet zeggen dan Rita. Bedankt iedereen om dit mogelijk te maken. Bedankt Josef om te mogen meevolgen

Een. Triduüm om een grote DANKJEWEL tegen te zeggen. O. L. Vrouw zal in haar nopjes geweest zijn met al die mooie mensen om haar heen!
We bidden en hopen er volgend jaar terug bij te zijn.

Beste dank aan allen die hun steentje bijgedragen hebben om deze bedevaart te realiseren!!
Het was FANTASTISCH.
We kijken al uit naar volgend jaar.

Dank aan allen die het mogelijk maakten om toch van op afstand die
mooie bedevaart mee te kunnen maken.Ik hoop toch om volgend jaar er
bij te kunnen zijn.????
groetjes Simonne

Blij om mensen gelukkig te kunnen maken ,ten dienste te staan tijdens deze bedevaart en een luisterend oor zijn voor hun verhalen en noden …dank u lieve vrouwke dat we er weer bij konden zijn en sta ons bij het komende jaar .

Beste dank aan de organisatoren, de vrijwilligers en alle aanwezigen voor het samenzijn in vriendschap, gebed, luisterend oor en onderlinge ondersteuning.
Het was voor mij een fijne innerlijke belevenis bij de spirituele diensten alsook bij het tafelen, de wandelingen en het gezellig verblijven op het terras. Het O.-V.-Vrouw Banneux domein is een bron van inspiratie in de weelderige natuur en het dichtbijzijn van Haar Aanwezigheid in de kapel en de bron. Een hartelijke ervaring. Warme groet. Edith

Het was weer een mooie bedevaart dit jaar was ik er niet bij hopelijk wel volgend jaar !
Hartelijk dank voor de mooie foto s

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site bepruikt cookies. Door verder te gaan op deze site aanvaard je het gebruik van deze cookies.  Meer info