Categorieën
Archief 2021

Zalig Kerstfeest

Doorheen een kleine videomontage willen wij, het diocesaan comité Brugge-Banneux, jullie allen een Zalige Kersttijd en een Gelukkig en Gezond Nieuw Jaar toewensen.

Een jaar zonder corona en mét een bedevaart naar ons geliefde Maria-oord in Banneux!!

Op de afbeelding hieronder: de Kerststal zoals hij op het heiligdom in Banneux uitgestald wordt (weliswaar nog zonder het kind Jezus). Door op de afbeelding te klikken kan je de videofilm met onze wensen voor Kerst en Nieuwjaar bekijken en beluisteren.

klik de foto aan om de video te bekijken

7 reacties op “Zalig Kerstfeest”

Prachtig . Dank voor de inzet in deze mooie periode van Kerst . Hoop doet leven , laat ons hopen dat we met de steun van Onze Lieve Vrouw der armen het komende jaar beter kunnen doorkomen. Het komende vaccin kan daar bij helpen. Het gaat jullie goed. Tot in Banneux.

Bedankt voor de vele inspanningen in het afgelopen jaar om ons, zelfs met de vele corona-beperkingen, toch verbonden te weten met de Maagd der Armen en de Banneux-bedevaarders
Wij wensen jullie een vredevol kerstfeest en veel moed om ook in 2021 verder te werken aan dit mooie project. Lutgarde en Maria Nolf

Van harte dank voor wat jullie allemaal voorbereiden. We blijven zo wat in de mood ! En hopen innig dat het lukt in augustus. Bij leven en welzijn gaan we er enthousiast tegen aan.

Mijn vrouw Marie-Rose en ikzelf bieden jullie onze beste wensen aan voor 2021. Laat ons hopen, dat we volgend jaar elkaar kunnen terug ontmoeten in Banneux. We hebben het echt gemist dit jaar!

Dank aan allen die meewerkten aan de verzorgde en zinnige nieuwsbrief. Zo geven jullie ons de kans Banneux nog wat te beleven. Hopelijk kan het in 2021 op de traditionele manier. Moge het voor jullie allen een voorspoedig jaar worden. Wens met vriendelijke groet. M. Roos

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site bepruikt cookies. Door verder te gaan op deze site aanvaard je het gebruik van deze cookies.  Meer info