Categorieën
Archief 2020

Op digitale bedevaart

Vanaf vrijdagmiddag 21 augustus tot en met dinsdagmiddag 25 augustus 2020 kan je hier op deze plaats onze DIGITALE BEDEVAART mee beleven!!

We zien elkaar spoedig terug!! Rijk met Maria; Dicht bij de bron!

Neem ondertussen gerust een kijkje op al onze blog-pagina’s en op onze website …

15 reacties op “Op digitale bedevaart”

Bedankt aan allen van de digitale Banneux bedevaart!
Dit is een zeer goed idee!
Ik zal dit zeker doorgeven om mensen gelukkig te maken.
En hopelijk tot volgend jaar!

Fijn, nu we door corona niet naar Banneux kunnen, komt Banneux digitaal naar ons toe. zo blijven we verbonden met de Banneuxfamilie.
Dank voor het initiatief en voor het werk dat dit met zich meebrengt.

2020
Juni, juli, augustus: zeer rustig in vergelijking met andere jaren. Geen intense voorbereiding en beslommeringen… Maar de verbondenheid met de bedevaarders, de medewerkers, de groepsgeest, het vertrouwen in de Maagd der Armen, is dit jaar niet ’tastbaar’…
Doch dank zij de digitale bedevaart voelen wij ons thuiskomen in Banneux!

Prachtig initiatief van Jozef en Brugge-Banneux organisatie.
In al de jaren dat ik mee ging als brankardier ( vanaf 1958 – met enkele jaren onderbreking ) heb ik dergelijke situaties nog niet meegemaakt. Maar OLV is niet vergeten en zal nog meer over ons als Maagd der Armen waken .

Dag Jan,
Dat ik dit nu nog op deze manier kan meemaken ! 1958 is hetzelfde jaar dat ik voor het eerst kennis maakte met O.L.V. van Banneux, wat ondertussen een 16 à 17 maal gebeurde (en nog dagelijks in de geest).
Fantastisch initiatief hier. Dank en proficiat. Andre

Prachtig hoe het jullie als team zich heeft kunnen aanpassen om in deze coronatijd toch het banneuxgevoel in de huiskamer te brengen. Hopelijk vinden velen de weg naar de digitale bedevaart.

Dank u wel bedevaartvrienden en collega’s een leegte word een beetje opgevuld, eenzaamheid word gezelligheid, verdriet word troost, moeite word iets gemakkelijker,onrust brengt beetje rust te weten dat vele mensen op ons gebed rekenen , op ons luisterend oor, onze zorg en medeleven…DANK U ALLEN VOOR UW INZET IN DEZE MOEILIJKE TIJD…HOU MOED…WE DENKEN EN BIDDEN OOK VOOR U BIJ OLV MAAGD DER ARMEN…jullie zijn in mijn hartje xxx

We denken vandaag speciaal aan Toni Vandendriesche, die enkele jaren terug op vandaag ons is ontvallen tijdens de bedevaart.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site bepruikt cookies. Door verder te gaan op deze site aanvaard je het gebruik van deze cookies.  Meer info