Categorieën
Archief 2021

Triduüm 2021 gaat niet door

Na lang wikken en wegen werd door het voltallig bestuur van Brugge-Banneux vzw beslist om de 5-daagse bedevaart ook dit jaar niet te laten doorgaan.

Het werd een lange en moeilijke oefening om tot dit besluit te komen. Ons informeren, de pro’s en contra’s afwegen … Rekening houden met de vele beperkingen opgelegd van uit het basisprotocol, aangevuld met de aanwijzingen van uit het heiligdom, deze zelf in acht nemen gedurende de 5 dagen; om deze in de praktijk om te zetten: niet eenvoudig!

Teneinde het welzijn, de veiligheid en de gezondheid van bedevaarders en medewerkers niet in het gedrang te brengen werd moeizaam tot het besluit gekomen dat onze bedevaart nog een jaartje uitstellen de beste optie was en dit in ieders belang.

Ondertussen bidden wij tot Onze-Lieve-Vrouw dat het met allen goed mag gaan en dat wij elkaar in optimale omstandigheden terug kunnen ontmoeten daar bij de bron in Banneux.

Noteer daarom nu reeds de datum van de vijfdaagse bedevaart in 2022: van vrijdag 19 augustus tot en met dinsdag 23 augustus 2022.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site bepruikt cookies. Door verder te gaan op deze site aanvaard je het gebruik van deze cookies.  Meer info